PONUDBA

VSEBINA PROGRAMA

Program Poletje v Liberu temelji na skrbi za fizicno in psihicno aktivnega otroka skozi ples, s poudarkom na druženju in rušenju komunikacijskih ovir.

Dan pricnemo Z GIBALNO, RAZTEZALNIMI VAJAMI, ki jih nevsiljivo povežemo v MEDITACIJO ZA OTROKE. Po uvodnem jutru ter jutranji MALICI bo vsako dopoldne sledil ?potep? na razlicne zanimive kraje, kjer bomo pridobivali nova znanja. Tako bomo v zacetku tedna preživeli DAN NA LJUBLJANSKEM GRADU, kjer se bomo zabavali, smejali, plesali in igrali igre brez meja. Otrokom bomo pripravili lov na skriti zaklad. V torek bomo otroke seznanili s pomembnostjo vsega kar vnesemo v svoje telo – z zdravo prehrano, in s tem namenom OBISKALI TRŽNICO, ki jo imamo nasproti plesnega centra, kjer se bo varstvo otrok odvijalo. V sredo bomo v PARKU OB ŠMARTINSKI CESTI pri Žalah, v naravi izvajaliustvarjalne delavice ter s pripomocki iz narave, ki smo jih nabrali ob obisku ljubljanskega gradu ustvarjali spominke. Cetrtek bo dan za zabavo, po treh dneh treningov in potepanja naokoli, je potrebno telo sprostiti in pustiti mišicam, da se regenerirajo, za kar je vsekakor odlicna  priložnost obisk kopališca. Zato bomo, dan preživeli na MESTNEM KOPALIŠCU ATLANTIS. Zadnji dan se bo naša plesna dvorana spremenila v zvezdniški studio, kjer se bodo udeleženci pocitnic spremenili v ZVEZDICE ter se bodo po lepoticenju in pripravah na fotografiranje odpravili na Grad Kodeljevo, kjer se bomo v športnem parku FOTOGRAFIRALI – in tako lepe spomine shranili za vedno.

Ob 13ih bo KOSILO, ki ga bomo koristno porabili tudi za URICE BONTONA.  Po kosilu je cas  pocitka, ter za tem PLESNE URICE, na katerih bomo vsak dan predelali drugo plesno zvrst – od jazz baleta, standardnih in latinsko – ameriških plesov do hip hopa. Ker so si otroci starostno razlicni, bodo razdeljeni v dve skupini – 6 – 8 let ter 9 – 11 let. Vsaka skupina bo imela svojega plesnega ucitelja, s katerim bo ustvarjala v svoji plesni dvorani. Skozi ves teden se bodo ucili koreografije, ki jih bomo na koncu povezali v PLESNO ZGODBICO. V casu med posameznimi dejavnostmi, zjutraj in ob koncu dneva, ustvarjali V USTVARJALNEM KOTICKU, kjer bo vse pripravljeno za mlade ustvarjalce in njihovo kreativnost. V popoldanskem casu bodo otroci dobili sadno malico.