PONUDBA

ODRASLI

PONUDBA ZA ODRASLE

HIP HOP ZA NADALJEVALCE

Pridružite se nam na vajah hip hopa, kjer lahko razmigate telo ob najnovejših hip hop ritmih. Trening hip hopa zajema ogrevanje plesalca, vaje za raztezanje, vaje za krepitev telesa, nabiranje in vzdrževanje kondicije ter koreografijo . Koreografija se dela na popularno hip hop glasbo, na kateri je tudi poudarek. Strmimo namrec k razvoju ritmicnosti ter muzikalicnosti plesalca.

OLDIES GOLDIES
Plesni tecaj Oldies goldies je namenjen bivšim plesalcem, ki si želijo ob zabavnih ritmih razgibati telo ter zaplesati za sprostitev. Plesna vaja se zacne z ogrevanjem, sledi raztezanje ter kondicijska priprava telesa.

KUBANSKA SALSA
Pridružite se nam na vrocih ritmih kubanske salse, kjer boste skozi koreografijo spoznali ritem salse, vodenje in sledenje v paru ter figur. Poudarek je na globokem razumevanju glasbe in ritma ter na gibanju telesa. Vodstvo plesnih uciteljev vam pomaga pri razvoju lastnega osebnega stila. Salso poucujeta Jan in Eva za CUBANA LJUBLJANA.

ORIENTALSKI PLESI
Dobrodošle vse, ki želite s plesnimi gibi prebuditi svojo ženstveno energijo, milino in lepoto ženskega telesa. Skozi ples dobimo boljši obcutek obvladovanja telesa ter odkrijemo naravno lepoto zapeljivega gibanja ter energicnega tresenja z boki.

BREAK DANCE
Trening break danca poteka v sprošcenem duhu osvajanja novih elementov, ki so fizicno kar zahtevni, zato na treningih ne manjka kondicijskih priprav.
Poudarek je na pridobitvi moci v zgornjem delu telesa ter na iskanju ravnotežja. Za krepitev telesa se izvajajo razlicne vaje, ki pomagajo pri osvojitvi raznih elementov. Po zacetnem delu treninga sledi še plesni del, ki temelji na prikazu raznih osvojenih elementov pod budnim ocesom trenerja.

DRUŽABNI PLESI
Pridružite se nam na družabnih plesih, kjer vas bomo naucili plesati razlicne zvrsti plesa. Poudarek je na gibanju telesa skozi prostor ali na mestu, lahkotnosti gibanja ter na pravilni plesni drži. Družabni plesi so sestavljeni iz razlicnih vrst plesnih figur in slik, ki so koreografsko sestavljene tako, da lahko pokažete cim vec svojih plesnih sposobnosti ter lastne interpretacije tega cudovitega plesa.

PILATES
Pilates je vadba, ki je zelo nežna, a vendar zelo ucinkovita. Pri vadbi krepimo, oblikujemo ter sprošcamo telo. S pilates tehniko krepimo mišice medenicnega dna in hrbtne ter trebušne mišice, kar nam pomaga razviti svoj center moci. Pridobimo na gibljivosti telesa, prav tako z vadbo krepimo telo od znotraj navzven.
Pridružite se nam na vadbi pilatesa, kjer boste kaj hitro osvojili tehniko ter opazili pozitivne rezultate vadbe.