PONUDBA

ODRASLI

PONUDBA ZA ODRASLE

HIP HOP ZA ODRASLE

Pridružite se nam na vajah hip hopa, kjer lahko razmigate telo ob najnovejših hip hop ritmih. Trening hip hopa zajema ogrevanje plesalca, vaje za raztezanje, vaje za krepitev telesa, nabiranje in vzdrževanje kondicije ter koreografijo . Koreografija se dela na popularno hip hop glasbo, na kateri je tudi poudarek. Strmimo namrec k razvoju ritmicnosti ter muzikalicnosti plesalca.

STREET JAZZ
Plesni tecaj Oldies goldies je namenjen bivšim plesalcem, ki si želijo ob zabavnih ritmih razgibati telo ter zaplesati za sprostitev. Plesna vaja se zacne z ogrevanjem, sledi raztezanje ter kondicijska priprava telesa.

SOLO LATINO MAMACITE
Pridružite se nam na vrocih ritmih latino glasbe, kjer boste skozi koreografijo spoznali različne latinske ritme. Za vadbo ne potrebujete plesnega partnerja, saj je vadba namenjena solo zabavi.

DRUŽABNI PLESI
Pridružite se nam na družabnih plesih, kjer vas bomo naucili plesati razlicne zvrsti plesa. Poudarek je na gibanju telesa skozi prostor ali na mestu, lahkotnosti gibanja ter na pravilni plesni drži. Družabni plesi so sestavljeni iz razlicnih vrst plesnih figur in slik, ki so koreografsko sestavljene tako, da lahko pokažete cim vec svojih plesnih sposobnosti ter lastne interpretacije tega cudovitega plesa.

JOGA
Jogaje vadba, ki je zelo nežna, a vendar zelo ucinkovita. Pri vadbi krepimo, oblikujemo ter sprošcamo telo. Z jogo krepimo mišice medenicnega dna in hrbtne ter trebušne mišice, kar nam pomaga razviti svoj center moci. Pridobimo na gibljivosti telesa, prav tako z vadbo krepimo telo od znotraj navzven in hkrati umirjamo svoj um in dih.