PONUDBA

SREDNJEŠOLCI 16 LET IN VEC

PONUDBA ZA SREDNJEŠOLCE, STARE 16 LET IN VEC

HIP HOP CLANI TEKMOVALCI
Pridružite se na urah hip hopa , kjer boste lahko zaplesali na najnovejše stila hip hopa . V dvorani na prvo mesto postavljamo dobro vzdušje ter energijo, tudi smeha ne manjka. Plesni trenerji skozi leto predstavljajo paleto raznolikih stilov hip hopa , kar plesalcem pomaga na njihovi poti razvoja. Poudarek je na fizicni pripravljenosti plesalca ter razumevanju glasbe.
V skupini hip hop clani tekmovalci so plesalci s plesnim predznanjem, ki imajo željo da se udeležijo razlicnih plesnih tekmovanjih. Plesalci v sprošcenem okolju nadgrajujejo svoje plesno znanje ter tehnike hip hopa .

JAZZ BALET
Jazz balet pooseblja eleganco, popolno plesno tehniko, milino ter gracioznost. Poudarek je na tehniki, ki jo razvijamo s skoki, z obrati … Trening jazz baleta se pricne z ogrevanjem telesa, vajami za raztezanje ter vajami za moc. Del treninga je posvecen pravilni izvedbi tehnike gibov, ki odlikujejo to zvrst plesa. Tehnika jazz baleta je vpeljana v koreografijo tako, da se razni skoki, obrati, pliei prepletajo s koreografijo.

BALET
Pridružite se na plesnih vajah baleta za zacetnike in nadaljevalce , kjer boste skozi plesne gibe razvijali posebno baletno eleganco, lahkote gibe ter estetiko gibanja. Trening baleta se zacne z ogrevanjem telesa, ki ga dosežemo z raznimi vajami. Ogrevanju telesa sledi raztezanje ter izvajanje vaj s katerimi povecamo gibljivost telesa. Po zacetnem delu sledijo diagonale, kjer se izvajajo prej nauceni skoki, obrati … N ato te elemente vkljucimo v koreografski del treninga.
Koreografija je prilagojena glede na stopnjo pripravljenosti plesalca tako, da plesalci v sprošcenem okolju napredujejo ter osvajajo nove plesne tehnike ter gibe.

HIP HOP ZA NADALJEVALCE
Pridružite se nam na vajah hip hopa, kjer lahko razmigate telo ob najnovejših hip hop ritmih. Trening hip hopa zajema ogrevanje plesalca, vaje za raztezanje, vaje za krepitev telesa, nabiranje in vzdrževanje kondicije ter koreografijo . Koreografija se dela na popularno hip hop glasbo, na kateri je tudi poudarek. Strmimo namrec k razvoju ritmicnosti ter muzikalicnosti plesalca.