KDO SMO

KDO SMO

TAJDA KOŽAMELJ se s plesom ukvarjam že od majhnega in si brez njega življenja enostavno ne znam predstavljati. Svojo plesno kariero sem začela v plesni šoli Urška, kjer me je učila Azra.:) Kasneje sem nadaljevala plesno pot v plesnem društvu Maestro, pod okriljem Anžeta Škrubeta in kasneje oz. tudi še trenutno Matica Zadravca. 

 

Kot sem že zgoraj omenila, si življenja brez plesa ne znam predstavljati, je del mojega vsakdana. Poučujem ples, treniram na treningih pri Maticu Zadravcu, obiskujem raznorazne workshope in open klase, ki so organizirani tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Udeležujem se plesnih kampov in raznoraznih delavnic v tujini, kjer pridobivam dodatno plesno znanje in tako tudi napredujem, ter pridobljeno znanje potem tudi delim naprej med svoje plesalce. Torej ples predstavlja moj vsak dan. 

 

Kot mlajša sem veliko tekmovala na različnih tekmovanjih, kjer smo dosegli veliko odličnih rezultatov v formacijah, malih skupinah in tudi kot solistka. Tako sem bila že državna, evropska in svetovna prvakinja, ter kot solistka tudi prvakinja na evropskem pokalu. Že od nekdaj tudi veliko nastopam, in sicer na raznoraznih prireditvah, televizijskih oddajah na Pop tv in Rtv Slo, kot so na primer Ema, Misija Evrovizija, Znan obraz ima svoj glas in druge, plesala sem tudi na velikih odrih, kjer bi izpostavila koncert v Koreji za korejskega izvajalca Jun Su-ja (oz. umetniško ime Xia) ter snemanje njegovega videospota, nastopanje za Jeleno Karleušo, sodelovanje z večimi slovenskimi in tujinimi izvajalci (snemanje videospotov, nastopanje z njimi), meni osebno pomembne izkušnje so tudi snemanje plesnih videov z velikimi imeni na plesni sceni in sodelovanje z njimi,...

 

Moj moto, v katerega res verjamem je "Vse se zgodi z razlogom" zelo pomemben quote pa je tudi "Verjemi vase".